Kategorier
Allmän information Okategoriserade Vatten & Fjärrvärme

UPPDATERING Dålig värme i delar av Norra Stommen

Under början av vecka 14 har vi fått in klagomål på att det är dålig värme ut till delar av N. Stommen. Vi arbetar med att lokalisera problemet tillsammans med entreprenör och hoppas komma till en lösning snarast. Det har gjorts en justering på tisdagsef som vi redan gett positiv utdelning och värmekurvan stiger. Arbetet med felsökning kommer att fortsätta och flera dagliga avläsningar sker dagligen för att märka ev. problem.
Uppdatering kommer att fortlöpa tills vi når en lösning.

2/4 2015
Uppdatering: Värmen i Norra Stommen har på många håll återgått till normal innehus tempraturer. Om du har fortsatta problem med onormalt låga eller höga tempraturer inomhus kontakta områdesvärden. Arbetet med felsökning kommer att fortsätta och de dagliga avläsningarna sker oftare för upptäcka eventuella problem som uppstår.

17/4 2015
Uppdatering: Under vecka 16 var det ett flertal som ringde in till områdesvärden från övre delen av NS och meddelade att det fortfarande är kallt i husen. Man valde då att på torsdagen gå runt till några av dom husen som har haft kallt och mäta inkomande värme samt innetemp. Allt låg inom det normala, en liten justering gjordes på värmekurvan och vi ber alla som har fortsatt kallt att meddela antingen längaombud eller områdesvärd.

Lämna ett svar